Wie ben ik?

Al vanaf mijn jeugd ben ik bekend met paranormale verschijnselen. Pas vanaf mijn 44ste ben ik er echt wat mee gaan doen, en met succes! Na een leven in de zakelijke wereld van de zorg, heb ik mij verdiept in de Parapsychologie en een aantal opleidingen gevolgd, o.a. Intuïtieve Ontwikkeling, NEI (Neuro Emotionele Integratie) en Reiki.

 

Wat doe ik?

Ik help mensen op holistische basis hun fysieke of geestelijke klachten te overwinnen. De behandeling herstelt de balans in het (persoonlijke) magnetische veld, en leidt tot vermindering en/of verdwijning van de klachten.

De behandeling is vergelijkbaar met de medische behandeling, bekend onder de naam TMS (Transcraniële Magnetische Stimulatie), een neurofysiologische techniek die berust op de wetten van elektromagnetische inductie. Door middel van een korte magneetpuls wordt een stroom opgewekt in het brein, waardoor afzonderlijke hersengebieden kunnen worden gestimuleerd.

Ik gebruik geen apparaten om de elektromagnetische inductie op gang te brengen, maar kan dit proces gewoon met mijn handen in gang zetten, zonder lichamelijke aanraking! Daarbij maakt het niet uit of de cliënt in de praktijk aanwezig is of zich op een andere plek bevindt!